Inregistrare noua


Sinteza Reguli afiliere

Comisioanele se acorda numai pentru comenzile facturate, incasate, care nu mai pot fi date retur. Comisioanele se proceseaza automat, dupa ce comanda este inchisa in sistemul nostru (facturat, livrat, incasat).

Textul va contine informatii corecte si actualizate despre produsele si promotiile darurialese.com. Informatiile precum disponibilitatea stocurilor si preturile produselor se pot schimba.

Retragerea banilor se poate face prin Paypal sau o Banca Romaneasca (exclus cele din afara Romaniei, comisioanele fiind de minim 10 euro per transfer)

Produsele realizate de Daruri Alese (Perfect Gift SRL) si promovate de afiliatii eligibili nu ofera contractual posibilitatea de realizare in atelierul altui producator.

Suntem oricand gata sa optimizam la recomandarile tale. In calitate de afiliat, poti transmite intrebari sau sugestii, iar echipa noastra va lucra in vederea implementarii lor.

Toate pozele de pe site-ul Daruri Alese sunt proprietatea noastra si pot fi folosite doar in promovarea produselor noastre.

Utilizatorii care vor cumpara produse prin intermediul programului de afiliere vor deveni automat clienti darurialese.com. Astfel, ei vor suporta toate regulile, politicile si procedurile regasite in termeni si conditii aici

Darurialese.com isi rezerva dreptul sa refuze orice plata in cazul in care exista suspiciuni de activitati ilegale ale afiliatului. Activitatile ilegale includ, dar nu sunt limitate la: SPAM (mesaje email nesolicitate), publicitate ilegala, inselatorie etc. In cazul in care se aduc atingeri directe sau indirecte la imaginea DaruriAlese contul afiliatului va fi inchis fara nici o notificare prealabila si fara efectuarea altor plati.

Vrei sa stii cum sa te inregistrezi?