CADOURI UNICE

Cadouri unice pentru persoanele speciale

Se apropie ziua de naștere a unei persoane dragi și tu ce faci ?

Te plimbi prin toate magazinele încercând să găsești cadoul potrivit. Asta înseamnă timp pierdut, bani aruncați pe transport și să recunoaștem că se întâmplă de multe ori să mergem să luăm un cadou și ne trezim că ne achiziționăm noi diferite lucruri, de care poate nici nu avem nevoie în acel moment, deci alte cheltuieli în plus. Și seara ne trezim că ne-am plimbat degeaba, tot nu am găsit cadoul perfect. Zile la rând avem aceleași încercări eșuate.. fără niciun rezultat.

Suntem în era digitală în care ne petrecem cel mai mult timp pe telefon, laptop sau tableta. La job, când ne uităm la un film, când citim știrile sau vorbim cu prietenii. Cea mai ușoară modalitate de a-ți face cumpărăturile este mediul online. Există atâtea magazine online care ne oferă posibilitatea de a ne achiziționa lucrurile dorite fără prea mult efort și mari cheltuieli. Fie că ești în pat, la cafenea sau chiar la birou, cu siguranță stai pe laptop sau butonezi telefonul.

Daruri Alese este un magazin online cu produse personalizate.

Ce înseamnă asta? Că nu te vei duce la petrecere cu un cadou care poate l-a achiziționat și un alt invitat și va fi impresionat de originalitatea ta.

Daruri Alese îți oferă posibilitatea să îți alegi un obiect din portofoliul lor și să îl personalizezi cu pozele și textele dorite. Dar asta nu este tot. Daruri Alese nu se limitează doar la produsele realizate de ei. Site-ul lor îți oferă posibilitatea de a-ți realiza singur designul pentru produse și a le vizualiza 3D.

Au dezvoltat un marketplace, unde se păstrează ideea de obiecte unice, realizate de iubitorii de “frumos”, din dorința de a putea oferi clienților posibilitatea să își aleagă cel mai frumos cadou pentru persoana dragă.

Uită de produsele de serie, pe care le poți vedea la încă 10 persoane, alege-le pe cele personalizate!

Produsele sunt de cea mai bună calitate, realizarea personalizării este făcută de oameni atenți la detalii și meticuloși, care își doresc să ofere produsele perfecte, fără defecte, iar timpul de livrare este întotdeauna respectat.

Plus că au întotdeauna reduceri! Și trebuie să recunoaștem.. ne place asta!

Vizitează site-ul www.beta.darurialese.ro și alege cadourile care îți plac!