SHOWROOM

DARURI ALESE BUCURESTI

Prelungirea Ferentari nr.40
Bucuresti, Romania


Departament Grafica: 0757 66 55 55
Departament Productie: 0770 33 86 98
Departament Vanzari: 0748 77 77 76

RASPUNS LA INTREBARI

INTREBARI FRECVENTE

In cazul nefericit in care doriti sa returnati un produs puteti sa il returnati in 14 zile lucratoare iar pentru cele personalizate cu (textul,imaginea sau textul dumneavoastra), conform legislatiei, nu pot fi returnate deoarecene nu pot fi reintroduse in uz.

Costurile transportului variaza in functie de curierul ales si de adresa furnizata. Site-ul nostru va calculeaza automat costurile transportului in momentul in care, dupa ce ati completat adresa de livrare, bifati casuta « Cont colector »

Toate pozele de pe site-ul nostru sunt identice cu produsele standard. Cele personalizate arata diferit, in functie de dorintele fiecarui client in parte, dar echipa noastra lucreaza din greu ca produsele pe care le primiti sa fie exact ca cele din poze sau ca cele pe care vi le imaginati.

Fiind produse personalizate la cerere livrarea dureaza intre 4-5 zile lucratoare, iar in perioadele de sarbatori poate dura pana la 10 zile lucratoare. De aceea, inainte de sarbatori este bine sa plasati comenzile din timp pentru a fi realizate.

Din pacate, inca nu dispunem de acest serviciu personalizat contractual, ofertele curierilor pot fi in functie de locatia dumneavoastra. Pentru a cere o oferta de transport extern va rugam sa sunati la numarul de partea de sus a site-ului sau sa trimiteti un email la office@darurialese.com. In schimb, putem primi plati din afara tarii pentru cadouri  si ulterior trimite cu cost 0 la beneficiar in Romania