Bine ati venit pe website-ul  https://darurialese.com Prin vizitarea acestei pagini, confirmati ca ati luat cunostinta de informarea cu privire la prevederile legale mentionate in cele ce urmeaza si va angajati la respectarea acestora.

Continutul acestei pagini poate face obiectul modificarilor ulterioare, va invitam deci sa o consultati in mod regulat.

Proprietate si autorizatii

PERFECT GIFT SRL, persoana juridica romana , cu sediul social in Aleea Livezilor nr.23 bl.12 ap.3, cu date de identificare, j40/9997/2017, CUI 37811834 este proprietarul site-ului www.darurialese.com

Website-ul este gazduit de S.C. SelectVision S.R.L cu sediul social in Bucuresti, Aleea Livezilor, nr.12, bl. 12, sc.1, ap.3, sector 5, avand CUI nr. 32779953, inregistrata la Registrul Comertului sub nr: J40/1608/2014.

In cazul in care intampinati orice probleme in utilizarea Website-ului nostru sau pentru orice alte detalii si/sau clarificari in legatura cu acesta, ne puteti contacta la (office@darurialese.com / telefon 0748.77.77.76)

 

Termeni si conditii generale de utilizare

  1. Aplicabilitate

Accesul la acest Website, precum si utilizarea continutului sau se va efectua in acord cu termenii si conditiile de utilizare descrise in aceasta sectiune. Simpla accesare si vizitare a Website-ului reprezinta acceptul dumneavoastra neechivoc cu privire la acesti termeni si conditii generale de utilizare.

  1. Teritoriul

Informatiile prezente in continutul Website-ului sunt destinate publicului larg si/sau profesionistilor din domeniul sanatatii din Romania. Alte tari, in care reglementarile in materie pot fi diferite de cele din Romania, pot avea acces la continutul acestui Website. In acest caz, este posibil ca informatiile cuprinse in Website sa nu fie conforme cu reglementarile aplicabile in afara Romaniei.

 

III. Date cu caracter personal

Pentru simpla vizitare a Website-ului, sectiunea adresata publicului larg nu este necesara furnizarea de date cu caracter personal.

 

  1. Natura informatiilor cuprinse in Website

Acest Website poate contine informatii referitoare la sanatatea dvs, la conditia fizica, domenii medicale sau tratamente medicale destinate exclusiv uzului uman. Aceste informatii nu vor constitui, in niciun caz, o opinie medicala avizata si sunt prezentate in cuprinsul Website-ului exclusiv cu titlu informativ.

Informatiile prezentate in Website nu vor trebui in niciun caz utilizate pentru punerea unui diagnostic medical in legatura cu orice boala sau orice problema fizica sau pentru prescrierea sau utilizarea medicamentelor. Este absolut necesar ca dumneavoastra sa solicitati opinia medicului sau farmacistului dvs., care sunt profesionisti in domeniul sanatatii si care sunt singurii abilitati sa va furnizeze o opinie sau o recomandare in conformitate cu starea dvs. de sanatate.

In consecinta, exprimarea acordului dvs. cu privire la acesti termeni si conditii generale de utilizare a Website-ului, reprezinta recunoasterea, de catre dvs., a faptului ca Daruri Alese, nu va putea fi tinut in niciun caz responsabil in legatura cu informatiile si/sau serviciile propuse prin intermediul Website-ului si acceptarea ca utilizarea acestor informatii si/sau servicii sunt in totalitate sub controlul dumneavoastra si vor fi raspunderea dumneavoastra exclusiva.

Este posibil ca unele dintre informatiile si/sau serviciile si/sau programele la care face referire acest Website, care nu sunt publice sau disponibile sau integral disponibile in unele tari sau regiuni, sa fie facute publice sub denumiri comerciale diferite de cele prezentate prin intermediul acestui Website si supuse unor reglementari si conditii de utilizare diferite, in functie de teritoriu. Aceste modalitati de promovare nu reprezinta intentia Daruri Alese de a vinde aceste produse, programe sau servicii in tara dvs.

Pentru orice informatii in legatura cu produsele, programele sau serviciile disponibile in tara dvs., va rugam sa ne contactati la :  0748.77.77.76 ; office@darurialese.com / Prelungirea Ferentari nr.40, sector 5, Bucuresti.

 

  1. Previziuni si declaratii de intentie

Anumite afirmatii referitoare la viitor pot exista in cuprinsul acestui Website, acestea sunt in acord cu convingerile si cunostintele Daruri Alese. Cu toate acestea, rezultatele reale inregistrate de Daruri Alese pot fi semnificativ diferite de aceste afirmatii, in masura in care aceste rezultate depind de anumiti factori de natura concurentiala sau macroeconomica, care nu se afla sub controlul acestuia. Fara a prejudicia drepturile si obligatiile referitoare la modificare acestor declaratii previzionare, Daruri Alese nu intelege sa actualizeze in mod regulat si integral declaratiile previzionare ce s-ar putea regasi in continutul acestui Website.

 

  1. Drepturi de proprietate intelectuala

Daruri Alese este detinatorul numelui de domeniu www.darurialese.com. Continutul integral Website-ului face obiectul protectiei dreptului de autor, in conformitate cu prevederile Legii 8/1996, privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Integralitatea acestui continut precum si toate elementele sale (inclusiv, dar fara a se limita la: texte, scheme, animatii, imagini, fotografii, ilustratii, logo-uri, sunete, melodii, denumiri comerciale, marci inregistrate) reprezinta, in cazul in care nu se mentioneaza altfel in mod expres, proprietatea exclusiva a Daruri Alese, care este singura persoana abilitata sa utilizeze in mod discretionar drepturile de proprietate intelectuala aferente.

In consecinta, in temeiul dispozitiile Legii 8/1996, privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare, a prevederilor legale si regulilor altor tari si conventiilor internationale, utilizarea integrala sau a unei parti din continutul acestui Website, mai ales in ceea ce priveste reincarcarea electronica, transmiterea, reprezentarea sau difuzarea, in orice alte scopuri mai putin acela al uzului dumneavoastra personal si privat in context non-comercial, este strict interzisa.  Incalcarea acestor dispozitii este supusa sanctiunilor legale aplicabile atat in baza Legii 8/1996, privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare cat si a Codului Penal, mai ales in ceea ce priveste activitatile de contrafacere, incalcare a drepturilor de autor sau a drepturilor asupra marcilor inregistrate, cat si ale Codului Civil, in materia raspunderii civile delictuale.

Marcile, precum si numele de domenii si desenele si modele industriale din cuprinsul acestui Website reprezinta proprietatea exclusiva a Daruri Alese, in afara cazurilor in care exista mentiuni diferite exprese. Orice reproducere neutorizata sau utilizare a acestor marci, nume de domenii, desene si modele industriale, in orice forma, cu orice titlu si in orice scop este strict interzisa prin lege, la fel ca si modificarea acestora.

Daruri Alese este liber sa modifice continutul acestui Website in orice moment si fara a avea obligatia unei informari prealabile a oricarei terte parti.

 

VII. Credite foto

Website-ul www.darurialese.com contine imagini, in special sub forma unor fotografii, care se afla in proprietatea Daruri Alese sau a unor terti, care ne-au acordat licena. Folosirea acestora in scop comercial, fara acceptul proprietarului de drept, este interzisa in mod expres.  

 

VIII. Raspunderi si garantii

Daruri Alese  depune toate diligentele, pentru a asigura actualitatea si exactitatea informatiilor cuprinse in acest Website. Cu toate aceasta, Daruri Alese nu garanteaza in niciun fel ca aceste informatii sunt exacte, complete si actualizate. Daruri Alese nu ofera nicio garantie, expresa sau tacita in legatura cu continutul integral si/sau partial al Website-ului. Cel mai important, nicio informatie cuprinsa in acest Website sub orice forma, nu reprezinta o opinie medicala avizata. In consecinta, consultarea acestui Website nu va exonereaza de obligatia de a solicita opinia sau de a consulta un profesionist in domeniul sanatatii (medic, farmacist, etc).

In niciun caz Daruri Alese nu poate fi facuta responsabila de niciun eventual prejudiciu direct sau indirect, survenit din orice cauza si avand orice consecinte derivand din consultarea si/sau utilizarea continutului acestui Website. Mai ales, Daruri Alese nu isi asuma nicio responsabilitate in caz de intrerupere a posibilitatii de utilizare sau inaccesibilitate a Website-ului, de contactare de virusi informatici, de orice prejudiciu cauzat de acte fraudulente pentru terti prin intermediul acestui Website (de exemplu cele facute de hackeri).

 

  1. Hyperlink-uri

Paginile acestui Website pot contine link-uri catre alte website-uri pe Internet, exploatate de terte parti. Scopul inserarii acestor link-uri este acela de a va facilita navigarea. Daruri Alese nu are niciun control asupra continutului actual sau viitor al acestor site-uri ale tertilor catre care va conduc link-urile inserate in textele din continutul Website-ului. Daruri Alese face numai referinta la aceste website-uri ale unor terti dar nu se asociaza in niciun fel cu continutul acestora.

In consecinta, Daruri Alese  declina orice responsabilitate (mai ales editoriala) privind accesul si/sau continutul oricaror website-uri detinute de terti. In mod particular, Daruri Alese nu isi asuma nicio raspundere in legatura cu orice incalcare a drepturilor de autor, drepturi asupra marcilor inregistrate sau a altor drepturi de proprietate intelectuala care ar putea rezulta din accesul unei pagini, referita de un astfel de link.  Intreaga raspundere derivand din orice informatie ilegala, incorecta sau incompleta continuta de un website apartinand unui tert si in mod particular pentru orice prejudiciu cauzat de utilizare sau neutilizarea acestor informatii, apartine exclusiv proprietarului respectivului website, nu Daruri Alese.

 

  1. Modificarea prezentelor conditii generale de utilizare

Daruri Alese  va informeaza ca prezentele conditii generale de utilizare a Website-ului pot fi modificate in orice moment, fara nicio informare prealabila. Aceste modificari sunt publicate prin incarcarea acestora pe aceasta pagina si vor fi considerate ca fiind acceptate de dumneavoastra fara rezerve in cazul in care accestati Website-ul ulterior momentului publicarii acestora. Va recomandam sa consultati cu regularitate prezenta sectiune.

 

  1. Litigii

Prezentele conditii generale de utilizare sunt guvernate de legea romana aplicabila si se vor completa cu prevederile acesteia.

Instantele din Romania  sunt competente sa solutioneze orice litigiu in legatura cu acest Website.

 

XII. Utilizarea cookie-urilor 

Cookie-urile (terminologia include “Internet Cookie”, “browser cookie”, “HTTP cookie” sau pur și simplu “cookie” ) sunt fişiere sau informaţii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastră sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci când accesaţi Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome etc.), dar nu poate accesa informaţiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Menţionăm că această tehnologie nu conţine programe software, viruşi sau spyware.

Utilizăm cookie-urile pentru a face site-ul www.darurialese.com mai uşor de utilizat şi pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele şi necesităţile dumneavoastră. Cookie-urile sunt utilizate şi pentru a mări viteza viitoarelor dumneavoastră activităţi de navigare şi experienţe pe site-ul nostru. Acestea se referă la preferinţele dvs. în materie de confidenţialitate online sau publicitate relevantă. De asemenea utilizăm cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit să înţelegem cum utilizează oamenii site-ul www.darurialese.com şi pentru a ne ajuta să îmbunătăţim structura şi conţinutul lui, excluzând identificarea personală a utilizatorului.

 

Cum pot să controlez sau să şterg cookie-urile?

Majoritatea browserelor de Internet sunt setate iniţial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteţi modifica setările pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat în momentul când sunt trimise cookie-uri către calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil (smartphone, tabletă).

În cazul în care anulaţi cookie-urile pe care le utilizăm, nu veţi mai primi informaţii personalizate atunci când vizitaţi site-ul www.darurialese.com.

Dacă utilizaţi mai multe dispozitive pentru a vizualiza şi a accesa site-ul www.darurialese.com (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui să vă asiguraţi că fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel încât să corespundă preferinţelor dumneavoastră de cookie.

 

© DARURI ALESE – Perfect Gift SRL – toate drepturile rezervate.