Intrebari magazin

Costul transportului este este de 17 lei DPD oriunde in tara si 19.5 lei Fan Courier in aria de acoperire a acestora.

Trasportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (DPD sau Fan Courier). Programul de livrari in Bucuresti este intre orele 09:00 – 18:00, iar in tara intre orele 10:00 – 17:00.

Realizarea unui produs se face in 1-3 zile lucratoare, la realizarea comenzii aveti posibilitatea sa puneti adresa de email si o sa fiti contactat pentru fiecare status al comenzii (In procesare -> Grafica -> Productie -> Impachetare -> Curier).

Dupa finalizarea comenzii o sa fiti contactat de un responsabil comenzi pentru verificarea datelor de contact si trimiterea in departamentul de grafica.

Toate comenzile noastre sunt insotite de factura fizica si online. In cazul in care lipseste factura fizica puteti trimite un email catre facturi@darurialese.com impreuna cu numele dumneavoastra sau nr de comanda si in cel mai scurt timp o sa primiti factura pe email.

Pentru a putea primi factura pe firma, la realizarea comenzii trebuie sa completati numele firmei iar jos sa bifati casuta  “Doriti factura pe firma?” urmata de completarea detaliilor firmei.

Informatii despre plata

Plata cu cardul pe site se realizeaza instant si va intra in productie conform fluxului unei comenzi normale fara timp de asteptare.

Daca plata este efectuata prin virament bancar, produsul va intra in sistem cu statusul “In asteptare”  iar a2-a zi dupa verificarea integritatii platii va fi trimisa in procesare urmata de fluxul unei comenzi obisnuite.

Daca un produs este personalizat gresit, departamentul comenzi va face o ancheta interna si se va stabili responsabilul (Departamentul grafica sau Dumneavoastra), ulterior o sa fiti contactat pentru o noua realizare si livrare sau plasarea unei comenzi.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Comenzile pot fi anulate pe urmatorul flux:

In asteptare -> In procesare -> Grafica

Dupa statusul de grafica comanda este introdusa in productie si coamanda nu mai poate fi anulata.

In productie -> Impachetare -> Curier / Ridicare sediu