Intrebari generale

Pentru a plasa o comanda intri in pagina produsului dorit, completezi detaliile de personalizare, adaugi produsul in cos, completezi datele de facturare si livrare, alegi metoda de plata dorita si plasezi comanda.

Da, se poate personaliza in functie de preferinte sau ocazie.

De exemplu daca ai ales un model care pe site-ul nostru este pentru nasi, dar il doresti pentru fini, poti face precizarea aceasta in observatii si il vom personaliza conform informatiilor din comanda.

Optiunile de plata sunt: plata online cu cardul, transfer bancar sau ramburs la curier;

Nu, comenzile se plaseaza doar pe site sau in scris, insa ne poti suna pentru orice neclaritate sau informatie suplimentara.

Termenul de realizare al produselor este de 1-2 zile lucratoare (exceptie fac perioadele aglomerate).

Livrarea produselor se realizeaza prin curier in termen de 1-5 zile lucratoare (1-2 zile in localitatile cu acoperire FanCourier si 2-5 zile la sate/comune prin DPD).

Costul transportului este de 17lei oriunde in Romania, iar la comenzi peste 150lei este gratuit.

Informatii despre comanda

Comanda va fi confirmata, iar apoi vom reveni cu grafica pentru aprobare.

IMPORTANT: in cazul in care o alta persoana va primi coletul, te rugam sa ne furnizezi si numarul tau de telefon pentru a te putea contacta in cazul in care sunt necesare informatii suplimentare.

Dupa aprobarea graficii, aceasta NU mai poate fi modificata. In momentul in care confirmi ca este ok grafica, aceasta este trimisa in departamentul de productie si gravata automat.

Sunt compuse din 2 parti: baza cu led multicolor (culoare ce poate fi schimbata)  si placuta personalizata.

Comenzile se livreaza doar prin curier, momentan nu avem optiunea de ridicare de la sediul nostru.

Produsele personalizate nu se pot returna decat daca prezinta un defect de fabricatie. Te rugam sa ne contactezi prin email sau telefon pentru clarificarea situatiei.

Trimite-ne poze cu produsele si vom incerca sa gasim o solutie in cel mai scurt timp.