Cine suntem noi si cu ce ne ocupam?

Daruri alese este un proiect organizat din suflet pentru oameni si despre oameni. Echipa noastra este alcatuita din oameni specializati in diferite domenii necesare realizarii cadoului perfect pentru tine. Suntem aici pentru a da viata ideilor tale.

De ce sa alegi produsele noastre?

Economisesti timp, scapi de griji, de stres. Cauti cadoul perfect? Tot ce trebuie sa faci este sa ti-l imaginezi, iar noi dam viata ideilor tale. Esti in pana de imaginatie? Intra pe site-ul nostru unde iti oferim o multitudine de sugestii pentru cadourile persoanelor dragi.

Economisesti bani: Am incercat mereu sa ne evidentiem prin preturile noastre mici si calitatea sportia a produselor noastre
Oferi bucurie persoanelor dragi: In ultimul an am avut cea mai mare rata de clienti incantati si multumiti de produsele primite

Ce ne diferentiaza pe noi de ceilalti furnizori de produse personalizate?

mai simplu: am construit noul site in asa fel incat clientilor nostri sa le fie cat mai simplu sa aleaga sau sa personalizeze cadoul mult dorit

mai eficient: toate produsele la care te-ai putea gandi le-am adunat si le-am pus pe toate in acest site, pentru ca tie sa iti fie mai usor sa alegi cadoul perfect

mai rentabil: pentru a-ti face misiunea si mai usoara, am adunat o echipa care sa faca toata munca in locul tau. Echipa noastra are grija ca produsul tau sa corespunda pana la ultimul detaliu cu ceea ce iti doresti. Vrei ceva? Spune-ne si este al tau!

Povestea noastra

Servicii Daruri Alese

PRINT DIGITAL
Folosirea lor este recomandată în cazul tirajelor mici și medii, fiind o opțiune recomandată pentru printarea materialelor publicitare personalizate.
GRAVURA
Procedeul în sine constă în gravarea, marcarea sau decuparea unui obiect sau material cu ajutorul unei raze laser de mare precizie.

OUTDOOR
Indiferent dacă aveți nevoie de un banner, de un roll-up sau de un mesh, sau de orice alt print de mari dimensiuni, noi asigurăm cea mai bună calitate la prețuri avantajoase.

PROMOTIONALE
Dispunem de o gamă variată de obiecte promoționale, ce pot fi personalizate în funcție de nevoile și dorințele clienților noștri.