Modalitati livrare

Trasportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (DPD sau Fancurier). Costul transportului este de 17lei oriunde in tara.

Nu se percep taxe pentru kilometri sau kilograme suplimentare.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

ATENTIE: Toate comenzile primite prin intermediul site-ului sunt confirmate telefonic de catre noi. Dupa confirmarea telefonica a comenzii, veti primi in 1-2zile lucratoare un email cu grafica produselor pentru aprobare. Comenzile NU se expediază fără confirmarea telefonică sau aprobarea graficii.

Termenul de realizare este de 1-3zile lucratoare, iar cel de livrare de 1-3zile in orasele mari si 3-5zile in cazul satelor/comunelor.

In cazul zilelor (perioadelor) cu un numar foarte mare de comenzi (Ziua Indragostitilor, 1-8martie, Pastele, Craciunul etc.) precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare, ne rezervam dreptul de a prelungi termenele de realizare si livrare. Pentru astfel de intarzieri, care nu tin de vointa sau posibilitatile DaruriAlese, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere.